Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Foto-konkurs za Noć muzeja

Nagradni foto-konkurs na temu ekologije "Ja ZA život planete" odrganizuje se povodom "Noći muzeja", a biće otvoren do 5. maja.

U Pozorištu mladih radovi još dve nedelje

Radovi na obnovi elektro instalacija u maloj sali Pozorišta mladih biće završeni za dve do tri nedelje, a u pozorištu se nadaju da bi sledeće sezone mogla početi kompletna rekonstrukcija velike sale.

Video nadzor tek u povoju

Iako je ulični video-nadzor instaliran krajem prošle godine, još nije završena obuka policajaca koji će njime upravljati, pa građani ne treba da očekuju prijave ako su napravili prekršaj poput prolaska kroz crveno.

I dalje topli radijatori

Iako grejna sezona zvanično prestaje danas, radijatori novosadskih stanova priključenih na mrežu Toplane,  još će najmanje tri dana biti topli.

Gradi se Holidej in u Novom Sadu

U pokrajinskoj vladi danas su potpisani ugovori o izgradnji hotela "Holidej in" u Novom Sadu, čija je izgradnja prvobitno najavljena za polovinu ovog meseca.

Otvaranje Urgentnog centra u junu

Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine biće otvoren u drugoj polovini juna, izjavio je portparol pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković.

Gužve kod železničke stanice

Počela je rekonstrukcija kolovoza kod železničke stanice, na uglu Bulevara Oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, zbog čega je saobraćaj otežan u ovom delu grada.